Partners

Het succes van BPS International komt mede tot stand door de goede en intensieve samenwerking met onze partners. Voordat wij in zee gaan met een technologie partner worden de producten eerst grondig door onze engineers getest. We kijken hierbij niet alleen naar technische specificaties maar ook aspecten als gebruikersvriendelijkheid, service, betrouwbaarheid en toekomstbestendigheid worden door ons bekeken alvorens wij een product in ons assortiment opnemen. Als wij vervolgens besluiten om een product in ons assortiment op te nemen worden onze mensen grondig getraind zodat u als gebruiker ervan verzekerd bent dat u van ons de juiste informatie en service krijgt aangeboden.

Ook kijken wij kritisch naar de organisatie die de producten vervaardigd. De organisatie moet een gerenommeerde onderneming zijn die adequaat kan inspelen indien er problemen ontstaan met het geleverde product. Tevens dient het een innovatief bedrijf te zijn die goed kan inspelen op de veranderende behoeften en technieken die in deze branche spelen.

Technologie partners:

NICE

NICE is de grootste en meest innovatieve speler op het gebied van compliance recording. Met oplossingen die geschikt zijn voor contact centers alsmede oplossingen voor de financiële sector biedt NICE een uitgebreid assortiment aan. NICE systemen zijn volledig schaalbaar vanaf 5 kanalen. Ook aditionele pakketten zoals Quality Monitoring of Screen Recording zijn leverbaar.

Klik hier om meer te lezen over NICE.

Vidicode

Vidiode is een Nederlandse ontwikkelaar van recording- en faxerver oplossingen. Van oudsher is Vidicode erg sterk in het ontwikkelen van stand-alone recorders vanaf 1 toestel. Het meest bekende product is ongetwijfeld de Call Recorder Pico. Inmiddels heeft Vidicode ook schaalbaar systeem welke voor middelgrote organisaties geschikt. Deze call recorder Apresa wordt nog steeds doorontwikkeld en kenmerkt zich door de vele opties die standaard worden meegeleverd. Verder ontwikkeld Vidicode ook een breed assortiment faxservers.

Klik hier om meer te lezen over Vidicode.

Teleopti

Sinds 1992 is Teleopti een toonagevende leverancier van oplossingen voor strategisch Workforce Management (WFM). De hoge mate van flexibiliteit van zowel het product als de organisatie maken van Teleopti een gewilde partner met een evenzeer gewild produkt in de BeNeLux.

Klik hier om meer te lezen over Teleopti

Numonix

Numonix ontwikkelt, produceert en verkoopt geavanceerde call recording en Quality Management oplossingen aan kleine, middelgrote en grote organisaties. De producten van Numonix worden wereldwijd toegepast in met name contact centers, financiële branch en omgevingen waar compliance recording een vereiste is.

Klik hier om meer te lezen over Numonix

Quality Support

Quality Support en BPS zijn partners op het gebied van call recording en het optimaal rendement behalen uit uw investering in recording apparatuur. Waar BPS de apparatuur levert help Quality Support u verder hoe u het beste gespreks kwaliteits analyses tot stand brengt. Hiermee behaalt u dus een optimaal rendement uit uw gedane investering.

Klik hier om meer te lezen over Quality Support