Vidicode logo

Vidicode is een Nederlandse onderneming die zich bezig houdt met het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van communicatie oplossingen zoals digitale call recorders, digitale audio recorders, professionele antwoord apparatuur en netwerk faxservers. De producten van Vidicode zijn met name geschikt voor het midden- en kleinbedrijf. De meeste oplossingen van Vidicode zijn dedicated hardware waarop een door Vidicode ontwikkeld OS draait. Deze oplossingen kenmerken zich dan ook door een hoge mate van betrouwbaarheid, gering energieverbruik en hoge mate van gebruikersvriendelijkheid.

Doordat Vidicode een relatief kleine organisatie is die zowel haar ontwikkeling alsmede productie in Nederland heeft bestaat ook de mogelijkheid om maatwerkoplossingen te leveren.

Portfolio:

Callrecorders

Met vidicode callrecorders worden al uw gesprekken automatisch opgeslagen. Met de bijbehorende software is het terugvinden van het juiste gesprek geen enkel probleem meer. Vervolgens kunt u het gesprek beluisteren, downloaden naar uw pc/laptop of eenvoudig doorsturen via e-mail.

 

Faxservers

De Vidicode faxservers zijn hardware matige oplossingen die een extreem laag energieverbruik hebben. Het grote voordeel t.o.v. software matige oplossingen zijn o.a. dat het een blackbox oplossing is die niet op een (bestaande) server hoeft et worden geïnstalleerd. Tevens betaalt u geen jaarlijkse licentie- of onderhoudskosten per gebruiker. Het is een éénmalige aanschaf die onafhankelijk is van het aantal gebruikers.

 

Voiceservers

Vidicode voiceservers zijn een combinatie van een “auto attendant” (telefoniste functies), gepersonaliseerd voice-mail systeem en intelligent wachtrij systeem. U geeft hiermee uw bestaande telefoniesysteem een 2e leven met alle functionaliteiten die u in een nieuwe centrale aantreft tegen een fractie van de kosten van een nieuwe telefonie omgeving.

 

Voicerecorders

Vidicode levert ook professionele audio-recorders voor het opnemen van vergaderingen, conferenties en alle andere bijeenkomsten die opnames vereisen met een hoge audio kwaliteit. Deze audio recorders kenmerken zich door eenvoud en vele ingebouwde functies om deze opnames verder te bewerken en distribueren.