De afgelopen jaren heeft NICE diverse aquisities gepleegd. Stuk voor stuk waren deze aquisities bedrijven die toonaangevend zijn in de contact center branche. De producten en activiteiten zijn nu samengevoegd in een nieuwe productijn: NICE Uptivity. Uptivity biedt kleine en middelgrote contact centers nagenoeg dezelfde functionaliteiten als grote, complexe en dure software pakketten bieden aan grote contact centers. Zo heeft Uptivity bijvoorbeeld de module “Speech Analytics” welke gebruik maakt van de veel bekroonde speech engine van Nexidia (welke ook ondersteuning biedt voor de Nederlandse taal).

In onderstaande afbeelding kunt u zien welke bedrijven door NICE zijn geintegreerd en samengevoegd tot het nieuwe NICE Uptivity.

NICE Uptivity organizations

Uiteraard heeft NICE ervoor gezorgd dat al deze modules met elkaar communiceren en dezelfde “Look & Feel” hebben. Zo is er natuurlijk ook single sign-on zodat u maar 1 keer hoeft in te loggen om gebruik te kunnen maken van alle modules. Zo ook als u nieuwe agents opvoert in de software. U hoeft deze maar 1 keer op te voeren en de agent-gegevens worden dan door alle aangeschafte modules gebruikt. Het is dus echt 1 product met een eenvoudige gebruikers interface. Hierdoor is de leercurve voor het gebruik van deze software-suite erg laagdrempelig.

NICE Uptivity

MODULES

NICE Uptivity

Interaction Recording & Quality Management

Integrated Interaction Management

PCI-compliant interaction recording

Uptivity recording
Uptivity Quality Management

Robuuste Quality Management & Coaching

Optimalisatie Contact Centers voor zowel agenten en supervisors

Optimizing Contact Centers For Both Agents and Supervisors

Agent & Supervisor desktop tickers

AGENT & SUPERVISOR DESKTOP TICKERS

De modulaire opbouw van Uptivity maakt dat u de geboden oplossing perfect af kan stemmen op de behoefte van uw organisatie. Of u nu klein begint en naarmate uw organisatie groeit extra modules toevoegt of dat u alleen die modules kiest die nog ontbreken binnen uw organisatie, de flexibiliteit van Uptivity maakt het allemaal mogelijk. Een ander voordeel is dat de software geen hoge eisen stelt aan de hardware en is zelfs deels mogelijk vanuit de cloud.

Onderstaand vindt u een overzicht van alle integraties die momenteel beschikbaar zijn. Overigens komen hier momenteel maandelijks nieuwe integraties bij. Ziet u het door u gebruikte merk er niet tussen staan neem dan contact op met onze afdeling verkoop, zei kunnen u verder helpen en aangeven of dat de integratie mogelijk al reeds beschikbaar is, of dat de integratie op de roadmap staat.

Uptivity integrations

VRAAG NU MEER INFORMATIE AAN VIA ONDERSTAAND FORMULIER