IXCloud

IXCloud is de laatste nieuwe ontwikkeling van Numonix.

Als één van de weinig door Microsoft gecertificeerde ontwikkelaars is IXCloud een hosted recording oplossing voor Microsoft Teams (MS Teams). De ingebouwde recording oplossing van Microsoft Teams is een zogenaamde “Convenience Recording” oplossing. Dit betekent dat gebruikers zelf kunnen bepalen of een gesprek wordt opgenomen. Indien uw organisatie echter wettelijk verplicht is om communicatie vast te leggen voldoet de ingebouwde oplossing van Microsoft dus niet.

IXCloud kenmerkt zich door het feit dat deze compliance recording oplossing binnen 1 uur is geïmplementeerd binnen uw organisatie. Dit zonder dat u software en of hardware hoeft aan te schaffen of te implementeren. Hierdoor bent u in staat om snel te schakelen binnen uw organisatie en volledig aan de voor u geldende regel- en wetgeving te voldoen.

Compliance Recording

IXCloud is een oplossing die voldoet aan de strenge regel- en wetgeving. Of het nu MiFID II, GDPR of PCI regel- en wetgeving betreft, met IXCloud bent u verzekerd van een oplossing waarmee u zichzelf als organisatie indekt.

Schaalbaar en veilig

IXCloud wordt volledig in de Cloud gehost, gebruik makend van het Microsoft Azure platform. We maken gebruik van datacenters die wereldwijd staan verspreid waardoor u verzekerd bent van een goede en stabiele oplossing. De opgeslagen data staat afgeschermd in uw eigen, veilige omgeving en wordt niet opgeslagen bij data van andere klanten die gebruik maken van deze service.

Eenvoudig gesprekken delen

Gesprekken kunt u eenvoudig delen met anderen buiten uw eigen organisatie. De andere partij ontvangt een email met daarin een link naar het gesprek. U kunt zelf aangeven hoelang dit gesprek beschikbaar moet blijven om te worden beluisterd.

IXCloud gesprekken delen

IXCloud for Microsoft Teams biedt vele voordelen, waaronder:

  • Volledig beheerde, native Azure Software-as-a-Service
  • Mogelijkheid om native audio, video en screensharing op te nemen
  • Deelname aan het Microsoft Teams Compliance Recording-certificeringsprogramma
  • Geen hard- en/of software benodigd binnen uw organisatie
  • Geen serverbeheer of onderhoud vereist binnen uw organisatie
  • AVG (GDPR), MiFID II, HIPAA-conformiteit met ingebouwde opnamemeldingen en 256-bits codering
  • Veilig opgeslagen gegevens in 1 van de meer dan 15 Azure-datacenterregio’s naar uw keuze, zodat u kunt voldoen aan de vereisten voor gegevenssoevereiniteit
  • Mogelijkheid om onmiddellijk op te schalen om bedrijfsgroei te ondersteunen

Meer informatie:

Klik hier om de PDF brochure van IXCloud voor MS Teams te downloaden

Klik hier voor meer informatie betreffende Microsoft Teams recording (Engelstalig)

Klik hier voor een korte uitleg over compliance recording voor Microsoft Teams

Klik hier voor meer informatie betreffende MiFID II Compliance Recording