Apresa

De Vidicode call recorder Apresa is een veelzijdige call recorder, welke geschikt is voor SIP/VoIP, analoog, TDM digitaal, E1 (ISDN 30) en audio (voor bijvoorbeeld radio communicatie). Het systeem is ook compatible met MS Lync 2013. Optioneel kan er ook screen recording worden aangeboden (alleen voor Windows workstations) en in sommige versies wordt standaard “Agent Evaluation” aangeboden. Hiermee kunt u medewerkers elektronisch beoordelen en scoren.

Apresa is dus een veelzijdige oplossing die binnen kleine en middelgrote organisaties toegepast kan worden.

Apresa wordt geleverd in 3 varianten:

Apresa software:

De basis software en licenties en (indien benodigd) recording kaarten kunnen door BPS worden geleverd voor een lokale installatie.  De software kan worden geïnstalleerd op een virtuele of op een hardware platform naar eigen keuze. Apresa draait onder Linux, dit OS wordt standaard met de basis software meegeleverd.

Apresa software
Apresa compact

Apresa compact lijn:

De compact lijn is een kant en klare oplossing en geschikt voor kleinere organisaties. De compact lijn is beschikbaar in een 5 of 10 kanaals SIP/VoIP, een 8 kanaals analoog of TDM of een 4 kanaals ISDN-BRI variant. Omdat het een kant en klare oplossing is kan de Apresa compact lijn snel en eenvoudig worden geïnstalleerd. De compact lijn beschikt niet over de mogelijkheid tot screenrecording.

Apresa standaard server:

Er is ook een voorgeïnstalleerde variant beschikbaar. Vidicode heeft hiervoor een server samengesteld uit A-klasse server componenten. Uiteraard kan deze server uitgerust worden met allerhande opties zoals bijvoorbeeld RAID1 of RAID5, dual redundant voeding, swappable back-up HDD etc. Deze server kan een mix van allerhande invoermethodes die beschikbaar zijn voor Apresa afhandelen.

Apresa standaard server

Zoals u ziet biedt Vidicode met de Apresa een veelzijdige oplossing aan die gemakkelijk integreert binnen uw bestaande telefonieomgeving. De vele varianten en opties bieden u gegarandeerd een variant die perfect past bij uw recording behoefte.

Als u op onderstaande afbeelding klikt kunt u administrator of als gebruiker de mogelijkheden zelf ervaren die de Apresa u biedt.

Try-The-online-Apresa-Demo

Heeft u naar aanleiding hiervan nog vragen dan staan wij u uiteraard gaarne te woord.