RECITE Xpress

RECITE™ Xpress is een klantinteractie management systeem voor kleine, middelgrote en Enterprise ondernemingen. RECITE™ wordt ingezet ten behoeve van verbetering van interactie analyse, ter voldoening aan compliance regelgevingen en sluit aan bij een breed scala aan overige specifieke behoeften in contact center en back office omgevingen. In tegenstelling tot andere call recording fabrikanten heeft RECITE haar oplossing opgebouwd rond Skype for Business gespreksopname. Hierdoor biedt dit product u een unieke integratie met uw Skype for Business client. Vanuit deze client kunt u gespreksopnames eenvoudig starten, stoppen of beluisteren. De RECITE™ Xpress Suite bevat tevens een Quality Management module die supervisors in de gelegenheid stelt om werknemer interacties te evalueren door het gebruik van aanpasbare evaluatie sjablonen voor gekozen, willekeurig gemarkeerde, of alle interacties. In de rapportage sectie kunnen diverse en volledig configurabele rapportages gegenereerd worden. RECITE™ Xpress is compatibel met een breed scala aan telefonieconfiguraties waaronder VoIP, TDM, en gemengde omgevingen.

RECITE™ Snapshot

Snapshot is een agent desktopapplicatie die Screen Capture en Live Agent notitie mogelijkheden toevoegt aan de RECITE™ suite. Door opname van de beeldschermactiviteit tijdens gesprekken kunt u een volledig beeld krijgen van een agent-klant interactie.

RECITE MasC™

RECITE MasC™ is een PCI-compliance module die het mogelijk maakt om specifieke delen in een gesprek- of beeldschermopname te maskeren. PCI Compliance wetten vereisen dat opname gestopt wordt op het moment dat een klant bijvoorbeeld creditcard of andere persoonlijke informatie geeft.

Eenvoudige Gebruikers Interface

Eenvoudig te gebruiken, makkelijk te leren en biedt “enkel scherm” zoeken, afspelen en media toegang. De grafische user interface (GUI) werkt zowel in Windows, Linux en OS -X omgevingen, dus niet afhankelijk van Internet Explorer zoals vele andere oplossingen wel zijn.

Tal van soorten integratie

RECITE™ kan integreren met tal van PSTN en telefoniesystemen waaronder Avaya, Cisco, Mitel, Skype for Business (Lync) en vele anderen. RECITE™ integreert met de meest voorkomende communicatieplatformen, inclusief de meeste VoIP-systemen.

Microsoft Lync/Skype for Business

RECITE™ is gecertificeerd door Microsoft als Lync 2010/2013 compliant. Deze certificering betekent volledige compatibiliteit met Skype for Business (SfB) en de mogelijkheid om elke gebruiker in uw SfB netwerk op te kunnen nemen, ongeachte de locatie. Van SfB clients tot externe gebruikers en van mobiele tot federated gebruikers en SfB Conferencing. Door deze geavanceerde integratie zijn call setup tijden significant afgenomen met behoud van de opgenomen bestanden in een centrale, doorzoekbare database. Door het toevoegen van RECITE™ software modules zoals Snapshot™ en MasC™ kan SfB gespreksopname worden uitgebreid met PCI compliance en Screen Capture. RECITE™ is een van de weinige SfB recording systemen op de markt die deze geavanceerde functies kan bieden tegen een betaalbare prijs!