NICE logo

NICE beschermt het geld van mensen, garandeert hun veiligheid en verbetert de ervaringen.

Van veel van de wereldwijde leidende bedrijven en organisaties wordt verwacht dat ze deze drie kritische factoren van de moderne maatschappij managen. Om dit te realiseren maakt men gebruik van de enorme hoeveelheid data die tegenwoordig beschikbaar is. Deze organisaties maken gebruik van de oplossingen van NICE om deze data te gebruiken om de bedrijfsprestaties te verbeteren, de operationele efficiency te vergroten, financiële wantoestanden te voorkomen, te voldoen aan compliance regulering en de veiligheid te verbeteren.

Sinds 1986 wordt NICE erkent als leider op deze gebieden. De oplossingen van NICE maken van gestructureerde en ongestructureerde data waardevolle en bruikbare informatie. Het succes begon bij het vastleggen van interacties en is geëvolueerd in het toepassen van analytics op deze interacties. Dit gecombineerd met de jarenlange, intensieve samenwerking met onze klanten heeft ertoe geleid dat we onze klanten niet alleen kunnen helpen wat er gebeurt in real-time, maar ze kunnen nu ook voorzien wat er gaat gebeuren.

NICE heeft inmiddels meer dan 3.500 medewerkers en is in 150 landen actief. NICE is trots op alles wat men heeft bereikt. De producten van NICE worden regelmatig erkend voor hun innovatieve karakter en meerwaarde die geboden wordt aan de inmiddels ruim 25.000 klanten wereldwijd waaronder meer dan 85 van de Fortune 100 bedrijven.

Portfolio:

NICE is actief op 3 gebieden; het perfectioneren van de klantervaring, bescherming van mensen en bezittingen & financiële criminaliteit en compliance regulering.

  • Perfectioneren van de klantervaring – Wij zorgen ervoor dat organisaties moeiteloos, consistent en gepersonaliseerde klantervaringen bieden tijdens de “customer journey”. Onze oplossingen zorgen ervoor dat organisaties hun klanten kennen, real-time kunnen handelen en dat iedere werknemer betrokken is. Onze klanten blinken uit in hun competitieve markten door het aanbieden van een versterkte klant ervaring terwijl men ondertussen de operationele efficiency verbetert.
  • Bescherming van mensen en bezittingen – Wij helpen beveiligingsorganisaties en hulpdiensten om mensen en bezittingen te beschermen, door te anticiperen, te beheren en het inperken van veiligheids-, beveiligings- en operationele risico’s. Door het vastleggen, managen en correleren van data van een hoeveelheid aan fysieke en virtuele sensoren en systemen helpen we organisaties gebruik te maken van geavanceerde maatregelen om incidenten te voorkomen en snel onderzoek in te kunnen stellen.
  • Financiële criminaliteit en compliance regulering – Wij helpen financiële instellingen om fraude te detecteren en voorkomen, beheren van compliance maatregelen en het snel en accuraat identificeren van witwaspraktijken, waarmee men zichzelf beschermt tegen financiële criminaliteit, wet- en regelgeving en reputatie schade.

Meer informatie over NICE vindt u op de website van NICE: www.nice.com