NICE Trading Recording (NTR) combineert diverse opname mogelijkheden voor tradingfloors en back-office omgevingen en voldoet aan alle wereldwijde gestelde regelgevingen voor financiële organisaties m.b.t. vastleggen van gesprekken. Door de combinatie van innovatieve software, gestandaardiseerde hardware en integraties met vrijwel alle telefonie- en dealingroom platformen  is NTR hét opname en monitoring platform  voor financiële instellingen.

Veilig

Fail-safe dataopslag is een belangrijke wettelijke vereiste . NICE Trading Recording bied het hoogste niveau van beveiligde opslag. O.a. door het gebruik van 256-bit Rijndael AES audiocodering,  in combinatie met MD5 fingerprinting om alle audio bestanden tegen onbevoegde verandering of bewerking te beveiligen. Managed Retention en Litigation Hold kunnen ingesteld worden voor alle opslagmedia. Call data kan worden gearchiveerd naar elke vorm van netwerk storage (o.a. EMC Centera en Snaplock) en is toegankelijk via de browser-gebaseerde GUI .

Schaalbaar

Een flexibele en schaalbare architectuur biedt  IT managers de mogelijkheid om eenvoudig het platform te implementeren en uit te breiden wanneer nodig. NTR kan klein ingezet worden en eenvoudig opgeschaald worden naar een gecentraliseerde multi-datacenter omgeving wanneer nodig geacht. Op deze manier kan er gestandaardiseerd worden op één en hetzelfde recording platform voor meerdere locaties, wat de complexiteit en total cost of ownership verminderd.

Flexibel

Om hardware en software-integratie problemen weg te nemen en te voldoen aan de strengste IT- beveiligingsbeleid bied NICE Trading Recording mogelijkheden voor front- en backofficeopname, een open architectuur en is het ontworpen voor standaard off-the-shelf hardware en virtualisatie -oplossingen. Door snelle en flexibele toegang tot opgeslagen gegevens kunt u snel geschillen oplossen en transacties te verduidelijken

Betrouwbaar

Voor de grootst mogelijke betrouwbaarheid in het vastleggen van alle communicatie zorgt NICE Trading Recording ervoor dat er geen enkele single point of failure in de hele opname systeem zit. Resiliency oplossingen beschermen uw organisatie tegen operationele fouten die kunnen leiden tot het verlies van de opnamen.