Anaheim, 6 oktober 2015

Numonix kondigt vandaag versie 3.0 aan van haar RECITE “all-in-one” interaction recording en quality management oplossing. RECITE 3.0 is compatible met nagenoeg iedere, willekeurige on-site en cloud gebaseerde PBX evenals met alle versies van Microsoft Skype® for Business (voorheen Microsoft Lync®). Schaalbaar van 5 tot 500.000 gebruikers, RECITE 3.0 is volledig aan te passen aan de specifieke behoefte’s van grote ondernemingen evenals de behoefte’s van kleine en middelgrote ondernemingen.

“RECITE 3.0 helpt ondernemingen hun succes te vergroten en te voldoen aan de regel- en wetgeving door het vastleggen van meerdere communicatievormen zoals spraak, video, beeldschermen en chat/IM”, aldus Avi Margolin, CEO en CTO van Numonix. “De interactie opnames bieden een uniek inzicht in de medewerker-klant interacties en geven hiermee organisaties een gedegen beeld welke methode’s werkelijk helpen om verkopen en klantenservice te verbeteren.”

Verkrijg waardevolle inzichten in spraak, video, beeldscherm en chat/IM interacties.

RECITE 3.0 geeft gebruikers waardevolle inzichten in alle vormen van communicatie. Oordelen zijn o.a.:

 • Bewaar opnames van alle interacties; spraak, video, beeldscherm en chat/IM
  • Gespreksopname voor inzicht in medewerker-klant interacties
  • Video opname voor video gebaseerde interacties di het “grote beeld” compleet maken
  • Beeldscherm opname van de desktop van de agent welke gesynchroniseerd wordt met de gespreksopname zodat een compleet beeld ontstaat van de klant interactie
  • chat/IM opname voor een verder inzicht in de klant interacties
 • Eenvoudige toegang tot de opname’s voor evaluatie, compliance, geschillen oplossing en training
 • Gebruik de Quality Management suite voor kwaliteit doeleinden en management om de medewerker prestaties te evalueren, naleven van de interne procedures en het maximaliseren van de productiviteit van de medewerkers.

Uiteraard brengt RECITE 3.0 vele nieuwe functionaliteit met zich mee. In onderstaand persbericht vindt u uitgebreidere informatie over de nieuwe release van RECITE.

PDF download

Hier kunt u het volledige (engelstalige) persbericht downloaden.